Esteettömyysvalinnat

Skip to main content

Kysy vedestä

Paljonko vedessä on fluoridia?

Tampereen Veden alueella vesijohtovedessä fluoridipitoisuudet ovat 0,05–0,17 mg/l. Fluoridia ei lisätä veteen. Talousvesiasetuksen mukaisesti suurin sallittu pitoisuus fluoridille juomavedessä on 1,5 mg/l. Hampaiden hoidon kannalta vesijohtovedessä fluoridia ei ole juuri lainkaan.

Voiko vesimittarilukeman lähettää verkossa ilman salasanaa?

Tampereen Vesi on avannut uuden verkkopalvelun, jossa asiakas voi lähettää vesimittarilukemansa luotettavasti mutta ilman erillistä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Palveluun tunnistaudutaan asiakasnumeron ja käyttöpaikkanumeron perusteella, jotka löytyvät vesilaskusta tai kerran vuodessa lähetetystä itseluentalomakkeesta. Palvelu näyttää myös vesimittarin edellisen luentapäivän ja lukeman sekä laskee vedenkäytön edellisen luennan jälkeen. Linkki palveluun löytyy www.tampereenvesi.fi.

Suoraveloitus päättyy, kuinka maksan jatkossa vesilaskuni?

Suoraveloitus päättyy kaikessa maksamisessa 31.1.2014. Jatkossa vesilaskun mahdollisia maksutapoja ovat e-lasku, suoramaksu tai paperilasku. Suoraveloituksen korvaa e-lasku, jos käytätte verkkopankkia. Suoramaksu puolestaan sopii maksajalle, jolla ei ole vielä käytössä verkkopankkia tai joka ei halua ottaa sitä käyttöönsä. Yritysten vaihtoehtoina ovat verkkolaskutus tai paperilasku. Jos asiakas tarvitsee lisätietoa maksutavoista, niin kannattaa kääntyä oman pankin puoleen. Tampereen Vesi lähettää asiakkailleen tietoa vesilaskun maksutavoista asiakaskirjeessään.

Mitä haluat tietää vedestä tai vesihuollosta? Tällä palstalla vastaamme lukijoiden kysymyksiin.

Lähetä kysymyksesi sähköpostitse:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tai postitse:
Tampereen Vesi / Kysy vedestä,
PL 487
33101 Tampere.